Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Christer Ericson till Tempest Security

Christer Ericson börjar idag på Tempest Security som segments- och utvecklingsansvarig inom bolagets hotellsegment. Tempest Security ökar kontinuerligt sin leverans mot hotell- och servicesektorn och därmed ökar även behovet av kompetens i vår leverans. Det är med glädje vi kan meddela att Christer valt att göra oss äran att arbeta hos oss.

Christer har en gedigen erfarenhet från bevakningsbranschen generellt men framförallt i leveransen mot hotell- och servicesektorn. Christer började sin bana redan 1972 och var under 13 års tid säljare på Royal Säkerhet. I det att Royal Säkerhet förvärvades fortsatte Ericson sin bana på Securitas med rollen som key account manager.

Per den 2a april 2014 tillträder Christer rollen som segments- och utvecklingsansvarig för bevakning av hotell

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, andrew.spry@tempest.se
Christer Ericson, christer.ericson@tempest.se

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.