Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Lotta Iverstrand tillträder som CFO i Tempest Security

Lotta Iverstrand tillträder som ny CFO för Tempest Security AB (publ) den 1 maj 2019. Lotta har varit Head of Finance för Tempest Security sedan hösten 2017 och i den rollen suttit i koncernens ledningsgrupp. Som CFO tar Lotta även över ansvaret för investerarrelationer och MAR-åtföljnad.  Thomas Löfving går in i en ny roll som Senior Advisor med fokus på digital utveckling och strategisk affärsanalys, och lämnar samtidigt företagets ledningsgrupp.

- Lotta har varit avgörande i att ta vår ekonomiavdelning till nästa nivå som växande, börsnoterat bolag. Att hon axlar rollen som CFO är ett naturligt nästa steg som passar hennes kompetens från att ha varit auktoriserad revisor på EY och därigenom hennes erfarenhet av att vägleda stora, globala ägarledda bolag. Detta stärker oss inför ytterligare tillväxt, säger Andrew Spry, VD. 

- Tempests nuvarande CFO, tillika en av bolagets grundare, Thomas Löfving, tillträder som Senior Advisor. I sin nya roll kommer Thomas att ägna sig åt strategiska frågor runt bolagets marknadsposition med fokus på digitalisering och automatisering. I och med detta tar vi ytterligare steg inom dessa nyckelområden som vi ser alltmer blir en större del av vår verksamhet, avslutar Andrew.

2019-04-17

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
072-454 14 30

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan den 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Advisor, email: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 844 68 61 00.

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.