Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Sonny Schürer tillträder som Head of Risk solutions och medlem av koncernledningen

Tempest Security har idag utsett Sonny Schürer till verksamhetschef för Risk Solutions. I samband med detta tar Schürer även plats i koncernledningen för Tempest Security.

Sonny Schürer kommer närmast från en av världens större leverantörer av personsäkerhetstjänster där han varit verksam de senaste 17 åren, bland annat som senior vice president, ansvarig för globala operationer samt vd för bolagets danska dotterbolag. Schürer har även haft ledande befattningar i den danska branchorganisationen för säkerhetsföretag.

-Jag vill hälsa Sonny välkommen till Tempest Security och ser fram emot att ha honom ombord, säger Andrew Spry, VD på Tempest Security.

-Sonnys långa erfarenhet av branschen, hur man hanterar globala personskyddsleveranser samt goda renommé hos kunderna faller väl in med den kommande internationella expansion som vi planerar och tidigare kommunicerat, fortsätter Andrew Spry.

-Jag har haft ögonen på Tempest Security under en längre tid och när det nu var läge för mig att byta arbetsgivare var de en naturlig part att inleda samtal med. Tempest är en skandinavisk aktör med globala ambitioner vilket passar mig perfekt. Jag ser fram emot att arbeta med Andrew och teamet på Tempest Security säger Sonny Schürer.

Sonny Schürer tillträder sin tjänst med omedelbar verkan.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
072-454 14 30

Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 februari 2021 kl. 09:00 CET.

Tempest Security är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market. Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 6842110, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark.

Filer för nedladdning