Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest blir ny sponsor till Solna Vikings

Det är med glädje och stolthet som Tempest Security nu inleder ett omfattande sponsor- och affärsrelaterat samarbete med Solna Vikings.

Tempest Security är Sveriges snabbaste växande bevakningsföretag med stora intressen i Solna och dessutom ett företag som valt att satsa på basketsporten med dess värdegrunder, mångkulturella och jämställda prägel. Solna Vikings och Tempest Security kommer samarbeta långsiktigt och företagets investering i klubbens bredd, ungdom och elit kommer ytterligare stärka vår verksamhet.

Tempest Security har en medveten strategi att i den mån möjligt verka inom olika plan i de geografiska områden vi utför våra tjänster i. Solna kommun är en prioriterad del av Stockholm för oss, vi har efter dialog med Solna Vikings sett att deras -värderingar och deras satsningar på såväl herr- som damsidan är i linje med våra idéer om jämlikhet och lika möjligheter för alla. Där vi tidigare har satsat på ungdomssektioner i individsporter vill vi nu främja lagidrotter.

Vi tror att vårt stöd till Solna Vikings kommer ett flertal till gagn inom en sport som växer i popularitet, men som hitintills inte fått den exponering den förtjänar. Vi ser fram emot möjligheten att få engagera oss i deras barn- och ungdomsverksamhet såväl som elitverksamheten.

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.