Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest säkrar prestigeuppdrag inom personskydd

Tempest Security AB (publ) har vunnit en upphandling av personskyddstjänster till Sveriges Riksbank. Uppdraget intygar Tempest Securitys starka position som leverantör inom området.

Avtalet träder i kraft den 1 mars 2018 och sträcker sig över tre år, med option om förlängning i totalt två år. Det totala ordervärdet förväntas uppgå till minst 6 MSEK under avtalsperioden.

- Det är med glädje och stolthet vi tar oss an detta uppdrag. Att få leverera personskydd till en så viktig samhällsaktör som Sveriges Riksbank är ett kvitto på den höga kvaliteten i våra tjänster. Det här samarbetet befäster vår position som en av de ledande privata aktörerna inom personskydd i Norden, säger Andrew Spry, VD Tempest Security.

Tempest Security bedriver personskyddsverksamhet i samtliga nordiska länder. Nyligen förstärktes verksamheten ytterligare genom förvärvet av snabbväxande säkerhetskoncernen Gothia Protection Group (GPG Holding AB).

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
andrew.spry@tempest.se
Tel. 072 - 454 14 30

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser.