Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security AB (publ) förlänger avtal med Stockholm Quality Outlet.

Tempest Security har omtecknat ett avtal med Stockholm Quality Outlet i Barkarby i nordvästra Stockholm.

Tempest Security har sedan tidigare levererat säkerhetstjänster till Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Detta avtal är nu omtecknat och förlängt med minst 3 år. Omteckningen och förlängningen av avtalet ger intäkter om minst 8 MSEK under den nya avtalsperioden.

- Att serviceintensiva kunder som Stockholm Quality Outlet väljer att förlänga avtalet är ett gott betyg för den kvalitet vi levererar. Att vi nu skriver detta avtal visar på vår långsiktighet, innovativa förmåga och närhet till våra kunder, säger Andrew Spry, VD Tempest Security AB.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
072-454 14 30

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, sedan 2018 i Norge och sedan 2021 i Danmark.

Filer för nedladdning