Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security AB (publ) omtecknar avtal med Vinnova

Tempest Security har omtecknat sitt avtal med Sveriges innovationsmyndighet Vinnova (verket för innovationssystem).

Tempest Security har sedan flera år levererat säkerhet- och kontorsservice till myndigheten och har efter en förnyad upphandling, där utvärderingen till stor del baserade sig på kvalitet säkrat, en ny avtalsperiod.

Avtalet sträcker sig på upp till 5 år inklusive optionsår och det totala värdet beräknas uppgå till 20 miljoner kronor.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
072-454 14 30

Tempest Security är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.
Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 10, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Filer för nedladdning