Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security AB (publ) tecknar avtal om ambassadbevakning i Stockholm

Tempest Security har idag ingått avtal om att leverera säkerhetstjänster till Kanadas ambassad i Stockholm. Avtalet löper över fem år inklusive förlängningsoptioner.

Avtalet med Kanada är ett i raden av nya ambassaduppdrag Tempest erhållit under de senaste 12 månaderna och vi levererar nu säkerhetstjänster till ett flertal olika länders beskickningar och missioner i Sverige.

-Vi märker en ökad efterfrågan från ambassader och internationella organisationer vilket jag ser som ett kvalitetsbevis på det vi gör; att vi kan kombinera hög säkerhet med god service. Ambassad communityn i Stockholm är liten och rykten om god leverans sprider sig fort säger Andrew Spry VD på Tempest Security.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, VD Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se
072-454 14 30

Tempest Security är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.
Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 10, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.

Filer för nedladdning