Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security har vunnit upphandling gällande bevakningstjänster åt Söderhalls Renhållningsverk (SÖRAB)

Tempest Security AB (publ.) har genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB tecknat avtal med Söderhalls Renhållningsverk AB (SÖRAB) om leverans av bevakningstjänster.

Avtalet startade den 1 februari och löper i två år samt innefattar option om ytterligare två år fram till början av 2027 med en total omsättning för den fulla avtalsperioden om ca 6 MSEK.

SÖRAB är ett regionalt bolag som ägs av kommunerna Danderyd, Järfälla, Lidingö, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby och Vallentuna. SÖRABs uppdrag är att på ett miljöriktigt och rationellt sätt ta hand om det kommunala avfall samt bygg- och rivningsavfall som uppkommer i samtliga ägarkommuner förutom Stockholm.

Det nya avtalet med Tempest Security omfattar bevaknings- och larmcentralstjänster till SÖRABs samtliga 10 anläggningar i primärt norra delen av Storstockholmsområdet.

- SÖRAB är en ny kund och ett nytt avtal för Tempest Security Sverige och vi ser med tillförsikt fram mot att leverera våra tjänster till denna, ur såväl samhälls- som miljöperspektiv, mycket viktiga verksamhet säger Peter Köhler, Senior Advisor, på Tempest Security Sverige.  

För ytterligare information kontakta:

Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-4577760

Anders Lundström, vd Tempest Security Sverige AB
0733 25 90 01

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, adviser@eminova.se, www.eminova.se

 

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi är etablerade i Storbritannien, Turkiet, Danmark och USA.