Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security nominerat till Årets Bevakningsföretag 2013

Tempest Security AB har nominerats till Årets Bevakningsföretag av tidningen Skydd och Säkerhet. Årets Bevakningsföretag koras på Security Awards, vilken går av stapeln den 19 september 2013.

 - Vi är oerhört glada över att vi blivit nominerade, säger VD Andrew Spry. Mycket av förtjänsten ligger hos alla våra duktiga medarbetare men också våra kunder. Ett stort engagemang och en nära och långsiktig relation alla emellan är vad som gör det möjligt för oss att skapa en trygg vardag för alla parter. Nomineringen är en bekräftelse att vi arbetar på rätt sätt och att allas vårt jobb uppskattas. Vi ser med stor tillförsikt på framtiden. 

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, personskydd, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.