Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security ny säkerhetsleverantör åt NK i Stockholm och Göteborg

Tempest Security har tecknat avtal avseende leverans av säkerhetstjänster till NK i Stockholm och Göteborg.

Uppdraget är strategiskt viktigt för Tempest Security.

- Vi är stolta och glada över förtroendet att bidra till en hög säkerhetsnivå för NK. Vi ser ett långsiktigt samarbete med NK framför oss, där vi tillsammans driver utvecklingen av deras säkerhetslösningar och genom ständiga förbättringar skapar ytterligare trygghet för varuhusets medarbetare och kunder, säger Andrew Spry, vd på Tempest Security.

2018-02-16

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
andrew.spry@tempest.se
Tel. 072 - 454 14 30

Om Tempest Security AB (publ)
Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, och sedan 2018 i Finland och Norge.

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan 6 december 2017. Arctic Securities är bolagets Certified Adviser.