Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security tecknar avtal gällande bevakningstjänster med Sturegallerian

Tempest Security AB (publ.) har idag genom dotterbolaget Tempest Security Sverige AB tecknat avtal med Sturegallerian AB om leverans av bevakningstjänster.

Leveransen påbörjas den 28 december 2022 och löper tills vidare. Värdet för avtalet på årsbasis beräknas uppgå till ca. 3,5 miljoner kronor.

- Sturegallerian, en oas mitt i Stockholm, är en inspirerande plats och hela kvarteret är i en mycket spännande fas för att bli Stockholms naturliga mötesplats. Att få förtroendet att leverera säkerhetstjänster till Sturegallerian är mycket glädjande, säger Janne Rastas, försäljningschef på Tempest Security Sverige AB.

- Vi på Tempest Security har lång och omfattande erfarenhet av att leverera våra tjänster till service- och säkerhetsintensiva miljöer. Nu när vi ingår i detta avtal är det ett ytterligare bevis på vår kvalité och kundnöjdhet, avslutar Anders Lundström verksamhetschef på Tempest Security Sverige AB.

För ytterligare information kontakta:

Helena Skarle, vd Tempest Security AB (publ)
010-4577760

Anders Lundström, verksamhetschef bevakning
0733 25 90 01

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.

Filer för nedladdning