Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security tecknar avtal med Fortin AS

Tempest Security AB har tecknat ett avtal med Fortin AS om att leverera säkerhetstjänster till bo:x i Kungens Kurva.

Fortin AS är ett ledande nordisk fastighetsbolag som äger och förvaltar en bred portfölj av attraktiva kommersiella fastigheter i Norge och Sverige. Fastigheterna fördelar sig ytmässigt ungefär lika mellan Norge och Sverige. Huvuddelen av fastigheterna är placerade i storstadsregionerna Stockholm och Oslo. I slutet av 2010 ägde Fortin AS kommersiella fastigheter till ett värde av ca NOK 12 miljarder och med en totalarea på 881.000 kvm.

 - Vi är mycket stolta över detta samarbete och ser fram emot att tillsammans med Fortin arbeta för att skapa vidare säkerhet och trygghet på bo:x och i närområdet, säger Patrik Bengtsson, Vice VD Tempest Group

 Om Tempest Group

Tempest Group levererar helhetslösningar inom bevakning och fastighetsservice sedan 2004. Bolagen har under de senaste åren växt kraftigt och har i dagsläget mer än 100 anställda.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, andrew.spry@tempest.se
Patrik Bengtsson, patrik.bengtsson@tempest.se

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i helhetslösningarna. Vi sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Vi skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter dina behov. Utöver säkerhetsutbudet har vi även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av dig eller din personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter dina önskemål med andra tjänster från Tempest Services.

Bolaget ingår i Tempest Group som sysselsätter hundra anställda och omsätter runt 30 MSEK per år.