Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security tecknar avtal med Skandia Fastigheter

Tempest Security AB (publ) har ingått avtal med fastighetsbolaget Skandia Fastigheter (Skandia Köpcentrum AB) om leverans av bevaknings- och säkerhetstjänster till Mörby Centrum. Leveransen inleds 2 september och avtalet sträcker sig initialt över två år.

Mörby Centrum håller på att byggas om och ut till Danderyds Centrum. Dagens köpcentrum utökas med 18 000 kvadratmeter, får en helt ny fasad och interiör samt nya utemiljöer. Två nya kontorshus om totalt 20 000 kvadratmeter kommer också att flankera köpcentrumbyggnaden, och tre bostadshus uppförs inom centrumområdet. Köpcentrumet är öppet med ordinarie öppettider under hela projektet.

- Vi är mycket glada och stolta över förtroendet vi erhållit, säger Andrew Spry, VD Tempest Security. Vi ser fram emot att inleda ett långsiktigt, innovativt och nära samarbete med Skandia Fastigheter där vi proaktivt bidrar till att Mörby Centrum upplevs som tryggt och säkert under den spännande omvandling till Danderyds Centrum. 

2019-07-19

För mer information, vänligen kontakta:

Andrew Spry, VD
andrew.spry@tempest.se 
Tel. 072-454 14 30 

Tempest Security är noterat på Nasdaq First North sedan den 6 december 2017. Arctic Securities är Tempest Securitys Certified Advisor, email: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 844 68 61 00.

Om Tempest Security AB (publ)

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet och sedan 2018 i Finland och Norge.