Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security tilldelas bevakningsavtal med Sida

Tempest Security AB (publ.) dotterbolag Tempest Security Sverige AB har erhållit ett tilldelningsbeslut för bevakningtjänster från biståndsmyndigheten Sida.

Avtalet sträcker sig upp till 48 månader inklusive optionsår. Vid fullt utnyttjande av optionerna beräknas ordervärdet till 7,2 miljoner kronor.

För ytterligare information kontakta:
Helena Skarle, tf VD
070-351 23 99

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Vi finns även i Danmark, Norge, Tyskland, Turkiet och i USA samt med representation i Finland, Estland och Spanien.

Filer för nedladdning