Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Security utökar sin leverans till Sheraton Hotell Stockholm

Tempest Security AB har fått fortsatt och utökat förtroende som leverantör av bevaknings- och säkerhetstjänster åt Sheraton Hotell Stockholm.

- Att få vidare förtroendet hos en kund med så högt ställda krav betyder oerhört mycket för oss, säger Andrew Spry, VD Tempest Security. Det har varit en lång process för Sheraton att byta från sin tidigare leverantör. Vi ser det som en kvalitetsstämpel att efter en prövotid på dryga halvåret inte bara få fortsätta med den initiala leveransen utan även överta hela bevakningsuppdraget.

 - Tempest Security har erbjudit oss en långsiktig plan och tydlig kontinuitet samt visat att de besitter hög kompetens, säger Sheratons Säkerhetschef Johan Blomqvist. Det har gjort det enkelt för oss att våga välja kvalité över pris och gjort att vi är bekväma med att lämna det sedan många år beprövade bolaget och välja Tempest Security istället, menar Johan Blomqvist.

För ytterligare information kontakta:
Andrew Spry, andrew.spry@tempest.se
Nicklas Durling, nicklas.durling@tempest.se
Johan Blomqvist, johan.blomqvist@sheraton.com

Tempest Security hanterar sedan 2009 de bevakningstjänster som ingår i Tempest Groups helhetslösningar. Bolaget sköter allt från stationär- och butiksbevakning, rondering, kameraövervakning och larmutryckning till parkeringsbevakning, skydds- och ordningsvakter och mycket mer.

Tempest Security skräddarsyr en enhetlig och täckande lösning efter kundens behov. Utöver säkerhetsutbudet har bolaget även ett antal specialtjänster, till exempel utbildning av kundens personal för att skapa en tryggare arbetsplats. Uppgifterna samordnas efter kundens önskemål med andra tjänster från bolagen inom Tempest Group.