Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest Securitys grundare säljer aktier

Tempest Security AB (publ.) grundare, styrelseordförande och största ägare Andrew Spry har på grund av överbelåning avyttrat aktier för drygt 4 miljoner kronor. Efter försäljningen innehar Andrew drygt 1.960.000 aktier.

-För ett år sedan belånade jag en mindre del av mitt innehav i Tempest Security för att kunna köpa mer aktier i bolaget av en tidigare medarbetare som ville sälja av delar av sitt innehav. Senaste tidens utveckling i kursen och på börserna har lett till att jag blev tvungen att sälja en mindre del av mitt innehav motsvarande cirka 13 procent för att hantera denna belåning säger Andrew Spry.

-Jag har en stark tilltro till Tempest framtid och vore det inte för att jag passerat en nivå på kursen som påtvingar denna försäljning hade jag givetvis inte avyttrat i dagsläget. Jag fortsätter att öka mitt ägande genom mitt pensionssparande som är opåverkat av lånen fortsätter Spry.

- Vi står inför många spännande möjligheter och jag ser fram emot att fortsätta delta i att utveckla Tempest mot våra strategiska mål, avslutar Andrew Spry sin kommentar.

Transaktionerna har rapporterats till Finansinspektionen i enlighet med gällande regelverk.

Under senaste dagarna har även ett stort antal köp gjorts av andra insynspersoner:
Eva-Lotta Iverstrand, CFO, 7.600 st. aktier
Carl Höglund, senior advisor koncernledningen, 9.409 st. aktier
Michael Silfverberg, styrelseledamot, 16.639 st. aktier

Utöver detta har Andrew Spry även köpt 12.817 st. aktier under de senaste dagarna.

För ytterligare information kontakta:

Andrew Spry, Styrelseordförande, Tempest Security AB (publ)
andrew.spry@tempest.se

Tempest Securitys aktie är listad på Nasdaq First North Premier Growth Market.

Tempest Securitys Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB +46 (0)8 - 684 211 00, adviser@eminova.se, www.eminova.se

Tempest Security AB (publ) är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet, 2018 i Norge och 2020 i Danmark. 2021 lanserade vi oss i USA.

Filer för nedladdning