Läs våra pressmeddelanden

Pressmeddelanden

Tempest stärker organisationen i samband med börsnotering

Säkerhetsföretaget Tempest Security utökar organisationen med två nya nyckelmedarbetare i samband med bolagets börsnotering i december. Janne Rastas har anlitats som ny försäljningschef i bolaget och Anders Lundström som chef för Tempests bevakningsverksamhet.

Janne Rastas kommer att driva Tempests försäljning inom bevakningstjänster, teknikinstallationer och larmcentralstjänster. Han har 30 års erfarenhet av säkerhetsbranschen, bland annat som försäljningschef på SOS Alarm och på G4S i Sverige och Finland. Janne är certifierad säkerhetschef och kommer närmast från en tjänst som key account manager på Nokas.

Anders Lundström ska i sin nya tjänst ansvara för att driva och utveckla Tempests erbjudande inom bevakningstjänster, det största av bolagets affärsområden. Anders är diplomerad säkerhetschef med över 25 års erfarenhet från säkerhetsbranschen. Han har tidigare bland annat verkat som affärsområdeschef på Nokas, VD på Addici Security samt styrelseledamot i Almega säkerhetsföretagen.

- Säkerhetsbranschen är en förtroendebransch, och Tempests medarbetare kommer alltid att vara vår viktigaste tillgång. Vi står inför en spännande framtid och växer snabbt. Janne och Anders har i sina tidigare roller visat att de har mycket att tillföra och blir viktiga tillskott i vår fortsatta tillväxtresa, säger Andrew Spry, Tempests vd.

Janne Rastas tillträder sin tjänst i början av april 2018. Anders Lundström har påbörjat sitt nya uppdrag.

- Tempest bygger sin framgång på en företagskultur och värderingar som jag delar. Jag känner en stark passion och drivkraft att arbeta i ett bolag som står inför en väldigt spännande resa, inte minst med listningen på Nasdaq First North nu i december, säger Janne Rastas.

- Jag ser fram emot att bli en del av teamet hos en stark utmanare i branschen och utveckla bevakningstjänster som gör våra kunders vardag ännu säkrare, säger Anders Lundström.

2017-12-04

För mer information, vänligen kontakta:
Andrew Spry, vd
Andrew.spry@tempest.se

Om Tempest Security:
Tempest Security AB är ett av Sveriges snabbast växande säkerhetsbolag. Vi arbetar med långsiktiga relationer med både våra kunder samt medarbetare och ser oss som en partner till alla vi stödjer i säkerhetsfrågor. Våra lösningar anpassas efter kundens behov och vi står redo att hantera alla aspekter av våra kunders säkerhet, från bevakning med stationär personal eller rondbilar till personskydd, utredningar, bakgrundskontroller, säkerhetsinstallationer och service, larmcentraltjänster och mycket annat. Vi har vårt säte i Sverige och majoriteten av våra anställda finns här. Sedan 2017 är vi etablerade även i Storbritannien, Tyskland och Turkiet.